17 d’octubre del 2013

Mercat Somiatruites.

Hola a tothom!
 
El proper dia 9 de noviembre participaré fent una paradeta al Mercat dels Somiatruites de Manresa!!!!
Quina il.lu!! Oeeee!!!!

 
Sabeu qui són els somiatruites?
 
El mercat somiatruites pretén reactivar algunes places de Manresa en poc ús tot donant vida a les creacions d'artistes de qualsevol vessant creativa, per a que les seves obres surtin a la llum i s'exposin al públic.
Quatre vegades a l'any i coincidint aproximadament amb els canvis d'estació, transforma una plaça del Barri Vell (Gispert, Carme, Valldaura o Europa) en un mercat-galeria en el que s'exposen creacions originals de disseny de moda, complements, teixits, il·lustració, bijuteria, llibres artesans, instruments musicals, etc... productes, en definitiva, amb ànima i artesanals.
Amb aquest mercat es pretén habitar les places per a potenciar la creació, l'experimentació, la peculiaritat, l'originalitat i per a què les persones amb inquietuds artístiques puguin donar a conèixer les seves creacions en un ambient cultural, proper i quotidià.
El somiatruites no es limita, però, a ser un mercat d'exposició, sinó que envaeix també l'espai sonor, amb actuacions musicals de PDs i música en directe, així com l'espai físic amb intervencions plàstiques en la pròpia plaça.
A més, també inclou tallers de mostra o participatius, i està obert a noves propostes.
 
 
Us deixo uns links per si us interessa informar-vos més.
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada